iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus

 

iPhone 7 Plus a fost anuntat alaturi de iPhone 7 la inceputul lui septembrie, asa cum ne-a tot obisnuit Apple in ceea ce priveste data lansarii unei noi editii a smartphone-ului. iPhone 7 Plus este evident un update major fata de generatia anterioara, din toate punctele de vedere.

 

Telefonul are un display LED-backlit IPS LCD de 5,5 inch cu rezolutie 1920x1080p, are procesor quad-core Apple A10, 3 GB RAM, 32/128/256 GB spatiu de stocare, iOS 10, 4G cu viteze de pana la 450 Mbps, Wi-Fi a/b/g/n/ac, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.2, NFC pentru Apple Play, port Lightning, cititor pentru amprenta, camera foto duala de 12 MP cu senzor de 28 mm si deschidere f/1.8 + senzor de 56 mm cu deschidere f/2.8, camera foto vine cu quad-LED flash, OIS si filmare 2160p cu 30 fps / 1080p cu 120fps, camera frontala de 7 MP cu deschidere f/2.2, cu senzor de 28 mm si filmare la 1080p cu 30fps, grosime de 7,3 mm, greutate de 188 de grame, o baterie de 2900 mAh si disponibilitate in culorile black, jet black, silver, gold si rose gold.

 

Pe partea de design, telefonul este evident diferit de generatia anterioara. Decupajul este diferit datorita celor doi senzori de pe spate, nu mai are buton fizic, vine cu cititor de amprenta, dispare jack-ul de 3,5 mm, iar astfel o sa trebuiasca sa conectezi castile prin bluetooth.

 

Ecranul de 5,5 inch LED backlit IPS LCD este protejat cu sticla si este tratat oleofobic. Reproduce culorile natural, are o luminozitate foarte impresionanta, iar cu rezolutia FullHD urmaresti materialele preferate fara griji, chiar nu este necesara o rezolutie mai mare pe un asemenea ecran.

 

In legatura cu sunetul, telefonul are doua difuzoare. Primul este integrat la baza, langa portul lightning, iar cel de-al doilea este pozitionat in partea superioara a display-ului, langa difuzorul pentru convorbirile vocale. Ofera un efect stereo impresionant, odata ce este in mod landscape, un difuzor emite sunetul spre tine, iar altul il emite in lateral. Pur si simplu, sunetul este clar, puternic si fara distorsiuni cand este la volum maxim. Asa cum am zis si mai sus, telefonul vine fara jack-ul de 3,5 mm. Desi lumea nu a fost prea incantata la inceput de acest lucru, treptat s-a acomodat, iar concurenta se va adapta si ea la acest trend.

 

iPhone 7 Plus a adus si cateva aplicatii noi – iTunes U (cursuri publice gratuite, destinate elevilor), Pages (un editor de text in stil Word), GarageBand (aplicatie de muzica), precum si Keynote (ceva similar cu PowerPoint)

 

Sistemul foto dual promite un zoom optic 2x si autoportrete prin izolare fata de tot ce e in jur. Isi face treaba foarte bine, atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, iar autofocusul se realizeaza impecabil si rapid.

 

In concluzie, iPhone 7 Plus este telefonul perfect cu iOS. Are specificatii care il multumesc pana si pe cel mai mare pretentios, iar bateria de 2900 mAh se descurca neasteptat de bine, un lucru chiar foarte bun pentru un telefon Apple.

 

Scor
Click pe stelute pentru a vota
[Total: 0 Medie: 0]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*
*

Ne mutam pe noua platforma online

SmartGSM Romania
smartgsm.ro

 

Inregistrarea de conturi noi se poate realiza doar pe noua platforma SMARTGSM.RO
Am realizat migrarea tuturor conturilor pe noua paltforma.
Istoricul comenzilor plasate pe smart-gsm.ro va ramane doar aici pana la o data pe care o vom anunta ulterior, atunci cand se va sterge intreg istoricul si toate conturile vor ramane accesibile doar pe noua platforma cu aceleasi date de logare.

Daca intampinati probleme la accesarea contului trimiteti-ne un email la info@smart-gsm.ro pentru a verifica situatia dvs.

Choose right,
Be SMART!

%d blogeri au apreciat: