fbpx

Intrebari frecvente

Intrebari & Raspunsuri

Smart GSM va sfatuieste

Noi, cei de la Smart GSM Sibiu, recomandam ciclurile complete de incarcare – descarcare, pentru orice acumulator de telefon. Descarcarea sa se faca pana la un procentaj cat mai scazut (sub 10%) si incarcare sa se faca, indicat, pana la 100% (nu este recomandat sa se incarce peste noapte).
Recomandarea Smart GSM este folia de sticla de calitate premium (nu orice folie de sticla pentru ca daca nu este de cea mai buna calitate nu va oferi protectia asteptata). Noi comercializam in magazinele noastre din Sibiu doar folii de sticla de calitate cea mai buna, calitare premium pe care garantam. De asemenea in completare sugeram sa se foloseasca o husa de silicon, piele sau plastic astfel telefonul avand protectie maxima.
In cel mai scurt timp posibil trebuie sa scoateti acumulatorul telefonului (daca este posibil) iar apoi sa ajungeti cu telefonul la noi in unul din magazine sa ii facem toate procedurile de curatare la ultrasunete pentru toate componentele de pe placa de baza. Va garantam o reusita intr-un procentaj extrem de ridicat daca ajungeti in primele ore dupa incident, altfef procentajul scade odata cu timpul scurs de la contactul lichidelor cu componentele telefonului care se vor oxida si se vor putea intrerupe circuite integrate pana la dauna totala.

P.S. NU lasati telefonul in orez, nu incercati sa il uscati cu uscatorul de par sau alte inventii vazute pe internet. Chiar si daca telefonul functioneaza inca mergeti in cel mai scurt timp cu telefonul in cel mai apropiat magazin si service iPhone din Sibiu – Smart GSM pentru a fi verificat si a i se face procedurile de curatare in urma contactului cu lichide.

Back To Top