Husa cu tastatura Apple Smart Keyboard pentru iPad Pro 10.5″

959,00 lei TVA inclus

Apple Smart Keyboard for 10.5-inch iPad Pro

Disponibil pentru precomandă


Descriere

Cate taste, atatea inovatii.

Noua Smart Keyboard pentru iPad Pro.

Pentru mulți, o tastatură este doar o modalitate convenabilă de a lucra sau de a nota ideile. Noua tastatură Smart Keyboard reinventează complet acest instrument centenar, pentru a adăuga și mai multă flexibilitate dispozitivului iPad Pro. Smart Keyboard are funcționalitățile unei tastaturi de dimensiuni standard, dar este ultraportabilă datorită noilor tehnologii care te scapă de comutatoare, cabluri și chiar și de pairing.

 

Ușor de folosit. Și mai ușor să o iei cu tine.

Deschide Smart Keyboard când ai nevoie de ea. Închide-o când ai terminat și devine o copertă suplă și ușoară pentru iPad Pro. Designul elegant este și durabil, așa că rezistă la utilizarea zilnică. Și chiar și la a mia ciornă a proiectului tău.

 

Îți protejăm cuvintele literă cu literă.

Poate că literele și numerele arată la fel, dar tastatura Smart Keyboard e un concept absolut nou. Suprafața este fabricată dintr-un material special extrem de rezistent, decupat cu laser pentru formarea fiecărei taste. De asemenea, acest material creează tensiunea necesară pentru fiecare tastă, eliminând astfel necesitatea mecanismelor tradiționale. Acesta este motivul pentru care tastatura Smart Keyboard e la fel de precisă, stabilă și comodă ca o tastatură normală, deși are o grosime de doar 4 mm.

64 de taste dintr-o bucată.

Spre deosebire de tastaturile tradiționale, nu există spații între taste. Și datorită materialului rezistent la apă și pete care acoperă tastatura Smart Keyboard, nu îți e frică de nimic.

 

Foarte smart. Adică fără cabluri, fără întrerupătoare, fără pairing.

Smart Connector este o nouă interfață proiectată de Apple, care permite comunicarea cursivă între Smart Keyboard și iPad Pro. Este amplasat pe marginea tastaturii Smart Keyboard și pe partea laterală a iPad Pro. Împreună cu materialul conductor din interiorul tastaturii Smart Keyboard, Smart Connector permite transmiterea bidirecțională a energiei și a datelor. O soluție sofisticată care îți permite să scrii mai ușor și mai repede.

O nouă conexiune puternică, alimentată de inovație.

Pentru a fabrica o tastatură atât de subțire și de rezistentă precum Smart Keyboard, nu am putut să ne bazăm pe cablurile sau componentele tradiționale. Așa că am combinat o foaie subțire de nailon cu metal și am creat un material conductor care permite transmiterea bidirecțională a energiei și a datelor. Așa că nu trebuie să încarci tastatura Smart Keyboard. O cuplezi la iPad Pro și începi să tastezi. În plus, materialul conductor este atât de rezistent că poți să o închizi și să o deschizi cât vrei.

Trei straturi de ingeniozitate.

Am acoperit tastatura Smart Keyboard cu trei tipuri de materiale. La fel ca și la Smart Cover, stratul superior este fabricat dintr-un poliuretan rezistent, iar stratul inferior dintr-o căptușeală de microfibră, care protejează ecranul și îl menține curat atunci când Smart Keyboard este închisă. Stratul mijlociu este motivul pentru care tastatura Smart Keyboard este cu adevărat avansată. Este compus dintr-un nou material textil conductor care face posibilă comunicarea cursivă între iPad Pro și Smart Keyboard.

 

Comenzi rapide la îndemână.

iOS 9 funcționează perfect cu tastatura Smart Keyboard, adăugând o varietate de caracteristici QuickType dispozitivului tău iPad Pro.

Scurtături care economisesc timp – Folosește scurtături din tastatură pentru a efectua și mai multe comenzi pe iPad Pro — precum comutarea între aplicații sau activarea funcției Căutare cu tastatura ta Smart Keyboard. Și interacționează cu aplicațiile tale folosindu-le propriile scurtături încorporate. Ține apăsată o tastă precum Command, Option sau Control pentru a vedea scurtăturile din orice aplicație.

Bară de scurtături pe ecran – Folosește fonturi aldine, cursive sau subliniate — sau copiază și lipește — cu doar câteva atingeri. Bara de scurtături poate fi, de asemenea, personalizată pentru aplicații terțe, așa că instrumentele de care ai nevoie sunt întotdeauna acolo unde ai nevoie de ele.

 

Compatibilă cu iPad Pro.

Smart Keyboard pentru iPad Pro este disponibilă doar într-un layout de tastatură în engleză (SUA).

Smart Keyboard se comercializează separat.

Scor
Click pe stelute pentru a vota
[Total: 0 Medie: 0]

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Husa cu tastatura Apple Smart Keyboard pentru iPad Pro 10.5″”

Adresa ta de email nu va fi publicată.